Викладач кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики Дар’я Глушкова провела бінарне заняття з дисципліни «Адміністративно-юрисдикційна діяльність поліції» для студентів, які навчаються за спеціальністю «Правоохоронна діяльність», спільно зі слідчою відділу з особливо тяжких справ та злочинів, вчинених організованою групою та злочинними організаціями Слідчого управління ГУНП у Харківській області Дариною Клименко.

Під час заняття учасники розглянули правові підстави проведення негласних слідчих дій та аспекти дотримання прав людини в поліцейській діяльності, зокрема щодо обмеження прав осіб під час виконання функціональних обов’язків поліцейськими по розкриттю адміністративних та кримінальних правопорушень та охороні публічного порядку й безпеки. Слідча розповіла як розпізнати шахраїв і, що робити, якщо ви вже стали жертвою шахрайства в інтернеті.

Наприкінці заняття Дарина Клименко відповіла на запитання здобувачів вищої освіти, побажала їм успіхів у майбутній професійній діяльності.

ВЗГ ХНУВС