Відкрив захід проректор університету доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України полковник поліції Олександр Музичук, який наголосив на важливості якісної наукової діяльності та організації роботи товариства.

Зі звітом про діяльність Наукового товариства виступив його голова, доцент кафедри кримінального процесу та організації досудового слідства факультету № 1 Олександр Хань, який присвятив свою доповідь основним заходам, що проводилися в університеті за участі представників Наукового товариства та їх здобуткам. Також він наголосив, що відповідно до Положення про Наукове товариство університету, голова обирається терміном на один рік, що є показником формування органів управління товариства на демократичних засадах. Олександр Хань запропонував нову кандидатуру на пост голови Наукового товариства – заступницю начальника – завідувачку відділення організації наукової роботи відділу організації наукової діяльності та захисту інтелектуальної власності, кандидатку юридичних наук Людмилу Кацалап. Пропозиція була підтримана учасниками зборів. Заступником голови обрано наукового співробітника відділення організації наукової роботи відділу організації наукової діяльності та захисту інтелектуальної власності Симона Сербенюка, секретарем – фахівчиню відділу організації освітньо-наукової підготовки Надію Бортник.

Людмила Кацалап подякувала за високу довіру, підкреслила необхідність активної участі молоді у науковій діяльності університету.

ВЗГ ХНУВС