Доцентка кафедри адміністративного права та процесу факультету №1 Ірина Казанчук взяла участь у вебінарі на тему «Research Smarter. Профіль дослідника у Web of Science», організованому Clarivate за підтримки Міністерства освіти і науки України.
Незважаючи на воєнний стан в Україні, науковим установам та ЗВО України вкрай важливо, щоб професійна діяльність їхніх учених була коректно відображена в публічних профілях. Крім того, такі профілі корисні для наповнення внутрішніх інформаційних систем перевіреною та підтвердженою інформацією про наукові публікації, цитування, рецензії або роботу в редколегіях журналів. Учасники вебінару разом зі спікеркою – консультанткою із регіональних рішень Clarivate кандидаткою біологічних наук Іриною Тихонковою – дізнатися все про нові профілі дослідників Web of Science, які можуть: підвищити впізнаваність ЗВО України або наукової установи; допомогти українським науковцям отримувати повідомлення про цитування їхніх робіт у наукових виданнях, віднесених до наукометричної бази Web of Science; допомогти дослідникам бути поміченими грантодавцями та потенційними співавторами; інтегруватися з новим API для українських вчених; перевірити індексацію видання за різними галузями права та багато іншого.
За результатами участі у вебінарі Ірина Казанчук отримала сертифікат міжнародного зразка. Отримані нею знання будуть використані у подальшій науково-дослідній діяльності.

ВЗГ ХНУВС