Відбулося чергове факультативне заняття Школи наукового лідерства Харківського національного університету внутрішніх справ, яке провів голова Школи Віталій Найда. До зустрічі традиційно долучилися представники всіх підрозділів університету, які були присутні на заході як в офлайн, так і онлайн форматі.

У межах заняття активні курсанти та студенти дізналися про історію створення Школи наукового лідерства, її перших учасників, організаційне становлення окремих напрямів її діяльності, серед яких – профільні центри: Центр соціальних проєктів, Міжнародний центр, Творчий центр тощо.

Голова Школи окреслив напрями майбутньої роботи організації та наголосив, що всебічний розвиток особистості курсанта та студента університету, їх підтримка на шляху реалізації власних ідей та навчання науковому стилю мислення є головними завданнями роботи Школи наукового лідерства.

Наприкінці зустрічі учасники Школи активно ставили запитання про те, як наукова робота в курсантсько-студентські роки допомагає у подальшій практичній діяльності, які напрями наукових досліджень є наразі пріоритетними тощо

Розвинути себе як особистість, вивчити нові мови, сформувати ще у курсантські роки значний запас наукових публікацій – усе це буде органічно доповнювати навчання курсантів і студентів, їх становлення у майбутньому як керівників підрозділів поліції, науковців та провідних державних діячів.

ВЗГ ХНУВС