Студентсько-курсантське самоврядування Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ долучилося до святкових урочистостей із нагоди відзначення Дня Європи. У заходах взяли участь керівники області, міста, представники місцевого самоврядування, молодіжні лідери міста та активна студентська молодь закладів вищої освіти.
Захід був організований відділом молодіжної політики Сумської міської ради і відбувся у самому серці Сум – біля пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку.
Під час урочистостей пролунали святкові промови та слова вдячності на адресу всіх європейських країн, які у складний час підтримують Україну. Учасники хвилиною мовчання вшанували усіх, хто віддав своє життя за незалежність і територіальну цілісність нашої країни та поклали квіти до підніжжя пам’ятника Кобзареві.
«Ми вдячні усім європейським країнам за підтримку у боротьбі за нашу незалежність, бо Україна є невід’ємною частиною Європи і сьогоднішнє свято підкреслює нашу європейську ідентичність і ставлення до європейських цінностей», – наголосила т.в.о. голови студентсько-курсантського Парламенту студентка 3 курсу Аль Хататнех Месун.

Сумська філія ХНУВС