Сьогодні, 15 травня, з нагоди відзначення 31-ї річниці з дня створення комунікаційних підрозділів системи МВС у м. Київ стартував Форум «Комунікація та взаємодія органів системи МВС під час війни». Під час заходу відбулося нагородження кращих працівників цих служб.

Серед них і провідна фахівчиня відділу зв’язків з громадськістю Харківського національного університету внутрішніх справ Лідія Коржова. Цінний подарунок — годинник — від Міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка вона отримала за зразкове виконання службових обов’язків, висвітлення інформації в умовах воєнного стану, активну участь у використанні інформаційних технологій для забезпечення протидії агресії з боку Російської Федерації проти України.

У вітальному слові Ігор Клименко наголосив, що робота комунікаційних підрозділів МВС під час війни дуже важлива. Попри постійні виклики, їх мета — висвітлювати інформацію, яка може впливати на безпеку громадян: «Кожен центральний орган виконавчої влади має розуміти і кожне Міністерство і відомство, яким чином буде здійснюватися комунікація, на тому чи іншому рівні. І головне, щоб ми несли правдиву інформацію».

На заході були присутні комунікаційні команди відомств, що входять до складу Міністерства, а також представники Офісу Президента України, Міністерства оборони України, Служби безпеки України, НАТО, ООН, Ради Європи, КМЄС та інші.

Вітаємо Лідію з високою нагородою й бажаємо подальших творчих здобутків.

ВЗГ ХНУВС

за матеріалами Департаменту комунікації МВС України