Курсанти 1 та 2 курсів факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Андрій Бельмега, Анна Лакуста, Ольга Мельничук, Владислав Криворучко провели низку профорієнтаційних зустрічей з випускниками закладів середньої освіти у Тернопільській та Чернівецькій областях.

Випускникам ліцеїв – Берегометського № 1, Лопушнянського, Долішньошепетівського, Хотинських ліцеїв № 3 та № 5 Чернівецької області та Тернопільського ліцею № 21, Тернопільських загальноосвітних шкіл №13 імені Андрія Юркевича, № 22, № 28, ТНВК «Школа-колегіум Патріарха Йосифа Сліпого», Вигодської ЗОШ, Дзвиняцької ЗОШ, Мельнице-Подільської ЗОШ та Кудринецької ЗОШ Тернопільської області розповіли про особливості вступної кампанії у 2023 році.

Курсанти детально зупинилися на перевагах навчання в закладі вищої освіти, на факультетах та спеціальностях, за якими готують фахівців. Покроково роз’яснили алгоритм дій абітурієнта під час вступу. Учні дізналися про побут і дозвілля курсантів, наукові гуртки та спортивні секції, що діють у Харківському поліцейському виші. Школярі отримали інформативні матеріали, з яких можуть більше дізнатися про університет.

ВЗГ ХНУВС