Учасники Школи наукового лідерства Харківського національного університету внутрішніх справ  взяли участь у традиційній зустрічі в межах всесвітньої платформи United People Global на тему United for Ukraine. Цей  захід зібрав учасників з усього світу, під час якого спікери з різних країн та континентів висловили свою підтримку незламному народу України.

Учасниця Школи наукового лідерства студентка факультету № 6 Альона Кикоть розповідає: «Виступали студенти з України, говорили про складнощі навчання у період війни, про зруйновані міста країною-терористом і про те, як важливо бути разом та підтримувати один одного. Також спікери висловили подяку силам ППО України й нагадали про важливість надання Україні озброєння, особливо літаків».

Учасниця Школи наукового лідерства студентка факультету № 6 Ірина Лотоцька зазначила, що «спікери з усього світу підтримують Україну, її територіальну цілісність і незалежність. Українські студенти розповідали, як РФ обстрілює і знищує наших дітей, жінок, людей похилого віку. Порушувалося питання руйнації українських міст: Києва, Харкова, Херсона ін. Приємно було чути, що люди з усього світу розуміють, що зараз ХХІ століття, і демократичні країни ніколи не будуть нахабно втручатися в життя іншої держави. Спікери також наголосили, що вважають Україну демократичною і розвиненою державою, а коли на початку зустрічі лунає наш гімн, і організатор встає та прикладає руку до серця, то ти розумієш, що ми не одні, що з нами підтримка й розуміння усього світу».

ВЗГ ХНУВС