Ранкове шикування особового складу факультету № 4 ХНУВС розпочалося з хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії РФ проти України. Декан факультету № 4 Микола Марчук надав настанови перемінному особовому складу у зв’язку з початком екзаменаційної сесії на першому курсі, а також вручив курсантам сертифікати за участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів».

Курсантці 3 курсу Дарині Єрьоміній та курсанту 2 курсу Андрію Каланчі було вручено дипломи від Міністра внутрішніх справ України за участь у ІІ турі Конкурсу наукових робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти закладів вищої освіти, що належить до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України.

За сумлінне навчання, особисту ініціативність, значні показники у науково-дослідній діяльності та з нагоди відзначення Дня науки курсанту Андрію Каланчі вручено подяку від Вченої ради ХНУВС.

Микола Марчук побажав курсантам подальших успіхів у навчанні, службі та науково-дослідній діяльності. Було звернено увагу на дотримання вимог Положення ХНУВС про академічну доброчесність під час підготовки наукових робіт і тез доповідей на науково-практичні конференції.

ВЗГ ХНУВС