Курсанти Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ долучилися до заходу «Можливості для молоді від ЄС», організованого та проведеного відділом молодіжної політики Сумської міської ради у молодіжному центрі «Романтика».

Учасники зустрілися зі спікерами, які ознайомили з різними молодіжними програми. Амбасадорка європейської молоді в Україні (Young European Ambassador) Софія Галушка розповіла про широкий спектр безкоштовних можливостей від Європейського Союзу в межах програм підтримки української молоді. Учасниця трьох Erasmus+ обмінів в Італії та Хорватії, волонтерка ESC в Італії Дар‘я Голобородько поділилася власним досвідом та порадами, як перетворити мрії в реальність.

«Молодіжні обміни, стажування в інституціях ЄС, молодіжне волонтерство за кордоном, ініціатива «Посли європейської молоді» – реальні можливості для сучасної молоді, які об’єднують людей різних країн та держав-членів ЄС, готових ділитися знаннями, досвідом зі своїми однолітками та долучатися до міжнародних заходів», – впевнена начальниця відділу молодіжної політики Сумської міської ради Тетяна Сахнюк.

Зустріч пройшла у дружньому колі спілкування, була цікавою та корисною. Усі учасники отримали відповіді на свої запитання.

Сумська філія ХНУВС