У межах взаємодії Харківського національного університету внутрішніх справ із Національною школою суддів України завідувач кафедри протидії кіберзлочинності факультету № 4 Олександр Манжай взяв участь у підвищенні кваліфікації спеціалістів з інформаційно-технічного забезпечення судів. До заходу, проведеного за темою «Інформаційна безпека в умовах воєнного стану», приєдналося понад 200 учасників з усієї України. Слухачі жваво обговорили актуальну тему побудови комплексної системи захисту інформації та системи управління інформаційною безпекою в судах в умовах воєнного стану.

Заступниця директора Харківського регіонального відділення Національної школи суддів України Яна Шевцова зазначила, що «взаємодія з Харківським національним університетом внутрішніх справ триває вже більше 10 років і завжди має продуктивний характер».

Учасники заходу подякували тренеру за змістовну та цікаву тему та висловили сподівання, що університет і надалі братиме участь в освітніх заходах на базі Національної школи суддів України.

ВЗГ ХНУВС