Старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії із проблем інформаційних технологій та протидії злочинності у кіберпросторі Харківського національного університету внутрішніх справ Захар Демидов взяв участь у вебінарі «Making Security Skills Stick – Findings from Ponemon Research».

У міру того, як розрив у навичках кібербезпеки збільшується, організації шукають ефективні способи підвищити рівень компетенції спеціалістів, прагнуть зрозуміти, кого навчати, які методи будуть найефективнішими та як надалі підтримувати культуру безпеки.

Учасники вебінару дізналися про ключові результати останнього дослідження контрольних показників навчання з кібербезпеки, про силу симуляційного навчання та як організації використовують його, щоб змінити поведінку безпеки.

Розглянуто наступні теми: «Навчання та організаційна зрілість – застосування більшої кількості найкращих практик підвищує показник ефективності безпеки організації (SES)»; «Діяльність з найбільшим впливом – реалістичне моделювання, рольовий контент і здатність вимірювати»; «Симуляційне навчання в організаціях – чим воно відрізняється від гейміфікації та формує навички, які інші режими не можуть отримати».

ВЗГ ХНУВС