У Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів бакалавра за спеціальністю «Право» та «Правоохоронна діяльність». На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували патріотизм, мужність вірність та героїзм тих, хто поклав своє життя за волю, єдність та незалежність України.

Вітаючи випускників, директор Сумської філії, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України Сергій Лукаш наголосив на важливості здобутої вищої освіти для розбудови української правової держави. «Саме на вас покладаються великі надії і сподівання, від вас і вашого сумління залежить не лише доля людей, а й майбутнє нашої непереможної квітучої України», – наголосив Сергій Лукаш.

Заступниця директора філії, начальниця відділу навчально-методичної роботи, кандидатка юридичних наук, доцентка Катерина Науменко привітала випускників й зазначила, що вручення дипломів – важлива подія, що дає путівку в доросле самостійне життя.

Від імені студентсько-курсантського Парламенту до присутніх звернулася заступниця голови Парламенту, студентка 3 курсу Аль Хататнех Месун.

Творча курсантська молодь підготувала святкову концерту програму, в якій пролунали сучасні українські й патріотичні пісні. Випускники підтримували оплесками: солістів-вокалістів, вокальний ансамбль, танцівників. Наприкінці свята випускники разом із солісткою Вікторією Яровою виконали пісню «Заспіваймо пісню за Україну, за її незалежність та волю її». На згадку усі робили яскраві світлини, які увійдуть до альбому літопису Сумської філії ХНУВС.

Сумська філія ХНУВС