Доцент кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики факультету № 6 кандидат юридичних наук, доцент Микола Голуб провів робочу зустріч із заступником начальника зі служби Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України Русланом Счастним.

На зустрічі розглядалися питання навчання за освітньо-професійною програмою першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Правоохоронна діяльність» (Правоохоронна діяльність) Law Enforcement (Law Enforcement), питання працевлаштування випускників університету, також особливості вступу за спеціальними умовами, вступні випробування, та спрощену процедуру вступу до магістратури для контрактників.

Микола Голуб розповів про факультети та спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців, про переваги навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ, роз’яснив правила вступу до університету, ознайомив з роботою підготовчого відділення. Окрему увагу звернув на те, що навчальний процес забезпечує потужний науково-педагогічний колектив факультету № 6, розповів про структуру навчального процесу, надав характеристику напрямів підготовки студентів в університеті.

ВЗГ ХНУВС