На ім’я ректора Харківського національного університету внутрішніх справ Валерія Сокуренка надійшов лист-подяка. Президент Національної академії правових наук України Володимир Журавель у листі зазначив: «Висловлюю Вам глибоку повагу та щиру вдячність за те, що незважаючи на складні та небезпечні умови, в яких ми всі зараз живемо, Ви знайшли можливість взяти участь у роботі чергової сесії загальних зборів Національної академії правових наук України. Це ще раз підтверджує високий рівень наших корпоративних відносин, відповідальне ставлення до участі у вирішенні нагальних питань життєдіяльності Академії.

Окремі слова вдячності хочу висловити за Вашу підтримку та високу довіру. Кожен Ваш голос – великий аванс, який намагатимусь оправдовувати конкретними справами на посаді президента НАПрН України. Вірю, що в нас із Вами спільна мрія та мета – зміцнити авторитет і посилити роль Академії в житті нашої держави та українського суспільства.

Ціную думку кожного, аргументовану критику та побажання сприймаю як підставу переосмислення та удосконалення функціонування Академії. Попереду у нас багато важкої роботи, але я впевнений, що разом ми впораємося, оскільки Національна академія правових наук України, як флагман вітчизняної правової науки, має відігравати першочергову роль у науково-правовому супроводі всіх напрямів розвитку суспільства, сприяти ефективному впровадженню наукових розробок у державно-правовій сфері, науково-правовому забезпеченні оборони і безпеки держави, адаптації національного законодавства до законодавства Європейського Союзу, захисту довкілля.

У складних умовах сьогодення Академія та її науковці мають ефективно залучатися до вирішення проблем та пошуку відповідей на виклики, що постають перед державою і суспільством. Реалії вимагають консолідації та єдності всіх членів Національної академії правових наук України задля досягнення поставлених цілей, переконливого погляду в майбутнє.

Зичу усім гарного здоров’я, миру, процвітання, творчого натхнення, благополуччя та найшвидшої Перемоги України над ворогом!

Слава Україні!».

ВЗГ ХНУВС