Ректор Харківського Національного університету внутрішніх справ генерал поліції третього ранку Валерій Сокуренко вручив нагороди членам збірної команди ХНУВС з поліатлону. У чемпіонаті ФСТ «Динамо» України з поліатлону у м. Львів за програмою комплексних змагань «Динаміада-2023» серед збірних команд закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МВС, Національної гвардії України та інших центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується та координується Кабінетом Міністрів України через Міністра внутрішніх справ України, команда ХНУВС  посіла ІІІ загально-командне місце. У складі команди боролися за перемогу:

- курсантка факультету № 3 Вікторія Голуб;

- курсант факультету № 4 Владислав Антонюк;

- курсант факультету № 2 Володимир Манукян;

- курсант факультету № 2 Владислав Сідашов.

В особистому заліку серед жінок І місце посіла курсантка факультету № 3 Вікторія Голуб.

У змаганнях взяли участь 11 закладів вищої освіти системи МВС України. Підготував команду університету до змагань викладач кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки Владислав Бурхайло.

Ректор університету привітав спортсменів та побажав нових досягнень. Він зазначив, що здобутки молоді у спорті та навчанні є гідним внеском у майбутню перемогу над російським агресором і роблять українську націю сильнішою.

ВЗГ ХНУВС