Курсантка 3 курсу факультету № 3 Вікторія Голуб в особистому заліку серед жінок стала переможницею чемпіонату ФСТ «Динамо» України з поліатлону за програмою комплексних змагань «Динаміада-2023», що проходив у м. Львів. Це традиційні щорічні змагання, в яких беруть участь збірні команди закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МВС, Національної гвардії України та інших центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується та координується Кабінетом Міністрів України через Міністра внутрішніх справ України.

У програмі чемпіонату були такі види змагань: плавання, стрільба з пневматичного пістолета, біг на 100 м і 1000 м. Серед усіх жінок – учасниць змагань Вікторія отримала найбільшу кількість балів і була визнана найкращою.

Дівчина з дитинства займається спортом. Спочатку спортивною ходьбою, більш серйозно – льдолазанням, в якому досягла значних успіхів: тричі здобувала золото на чемпіонатах України та на чемпіонаті світу у Фінляндії у 2019 році. Вступ до Харківського поліцейського вишу суттєво вплинув на спортивне життя дівчини.

Досвідчені тренери кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки університету допомогли Вікторії визначитися з пріоритетами у спорті та у подальших тренуваннях. Вона стала більше приділяти увагу легкій атлетиці, зайнялася плаванням, стрільбою й досягла успіхів. Пов’язавши своє майбутнє зі службою в Національній поліції, Вікторія мріє й надалі продовжувати займатися спортом, а також, як майбутній психолог, сумлінно виконувати свої обов’язки фахівця служби превенції.

ВЗГ ХНУВС