Учасники Школи наукового лідерства Харківського національного університету внутрішніх справ  за підтримки голови Школи Віталія Найди взяли участь у  Міжнародній науково-практичній конференції  «Захист прав дитини в умовах військової агресії» та підготували тези доповідей. Конференція відбулася в онлайн-форматі в Одеському державному університеті внутрішніх справ.

До учасників наукового заходу з вітальним словом звернувся ректор Одеського державного університету внутрішніх справ доктор юридичних наук, професор, полковник поліції Швець Дмитро Володимирович. Він наголосив, що метою конференції є обговорення теоретичних та практичних проблем захисту прав дитини в умовах військової агресії, узагальнення наукового та практичного досвіду з метою їх вирішення.

У заході взяли участь: Державний секретар МВС України Інна Ящук, заступник начальника управління науки та інновацій Департаменту освіти, науки та спорту Міністерства внутрішніх справ України кандидат юридичних наук Едуард Кісілюк, представник Уповноваженого з прав дітей, сім'ї, молоді та спорту Ірина Суслова та інші учасники, які об' єдналися навколо наукового осмислення прав дитини у часи викликів, що постали перед Україною. Під час конференції також виступили представники міжнародного науково-практичного співтовариства, а саме Глобальний посол ООН за мир та справедливість Віктор Охен та старший радник кримінального розшук Крістіан Ліпман.

ВЗГ ХНУВС