Представники студентсько-курсантського Парламенту Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у роботі Школи органів студентського самоврядування, організованої відділом молодіжної політики Сумської міської ради. Упродовж двох днів вони разом зі студентськими лідерами закладів вищої освіти ознайомилися з різними аспектами діяльності студентського самоврядування, обговорили із представники ГО «Національна асамблея студентів України» як мотивувати та тримати команду в ресурсі.

Програма складалася з чотирьох пленарних панелей, що являли собою лекції від експертів у сфері молодіжної політики та студентського самоврядування, а також написання проєктів, які можна втілити до Дня студента. Кожна з шести випадково утворених команд представила свої цікаві ідеї, орієнтовані на дозвілля студентів і благодійність. Наприкінці заходу усі учасники отримали сертифікати, подарунки та сувенірну продукцію.

Змістовно та цікаво проведений час у Школі органів студентського самоврядування надав курсантам-парламентаріям новий досвід і наштовхнув на думки щодо поліпшення життя студентсько-курсантської молоді філії.

Сумська філія ХНУВС