Під час чергового засідання Вченої ради відбулося нагородження працівників університету. Вручено було дипломи за участь у Всеукраїнському конкурсі на краще правниче видання. Диплом І ступеня у номінації «Періодичні видання», який отримав науковий журнал ХНУВС «Право і безпека», ректору університету, головному редактору видання Валерію Сокуренку вручив перший віцепрезидент Національної академії правових наук України Олександр Бандурка.

Дипломом І ступеня також відзначені: у номінації «Навчальні видання» посібник «Організація діяльності підрозділів ювенальної превенції» за загальною редакцією Ольги Безпалової (отрималаОлена Джафарова); у номінації «Навчальні видання» підручник «Права людини у міжнародному праві» за загальною редакцією Андрія Войціховського (отримав – Микола Марчук).

Дипломом ІІІ ступеня відзначено: у номінації «Довідкові видання» інформаційно-практичний довідник «Підготовка працівників поліції у зарубіжних країнах. Частина ІІ», підготовлений Костянтином Бугайчуком (отримала – Олена Федосова); у номінації «Наукові видання» монографія «Основи методики розслідування умисних тяжких тілесних ушкоджень, заподіяних у стані сильного душевного хвилювання», підготовлена Інною Строк та Олександром Юхном (отримав – Олександр Юхно).

Подяками Вченої ради Харківського національного університету внутрішніх справ за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення Дня Конституції України нагороджені: заступник декана факультету № 6 Костянтин Свердлін; завідувач відділення комп’ютерних мереж та експлуатації комп’ютерів Роман Фіновський; фахівчиня відділення режиму та секретного діловодства відділу режимно-секретного забезпечення Надія Мирошник; фахівець відділення дозвілля відділу соціально-гуманітарної роботи Андрій Прохоров; фахівчиня відділу організаційно-аналітичної роботи та контролю Тетяна Тригуб; завідувачка виробництва їдальні № 1 Надія Волоська; комірниця відділення продовольчого забезпечення відділу матеріального забезпечення Галина Куліцька; фахівчиня факультету № 3 Катерина Байцур.

Нагороди вручив ректор університету Валерій Сокуренко та побажав нових досягнень у професійній діяльності.

ВЗГ ХНУВС