Курсант 3 курсу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Іван Котляров, який є членом Школи наукового лідерства вишу, взяв участь у літній школі для молоді «Разом до успіху» Міжнародної організації з міграції.

Мета програми – підняття поінформованості про безпечну міграцію, протидію торгівлі людьми, культурне розмаїття та толерантність, громадянську відповідальність, а також удосконалення лідерських і комунікативних навичок.

Літню школу було організовано представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні за підтримки Міністерства молоді та спорту України та фінансування Агентства США з міжнародного розвитку USAID.

Учасники школи дізналися більше про безпечну міграцію, протидію торгівлі людьми, культурне розмаїття, здоровий спосіб життя, громадянську відповідальність, лідерство та можливість втілити ідеї соціальних проєктів у своїх громадах. Молодь ознайомилася з досвідом роботи громадських діячів, лідерів та активістів молодіжних організацій із Хмельницької та Вінницької областей.

Після завершення програми Іван Котляр отримав сертифікат про успішну участь у школі.

ВЗГ ХНУВС