Для курсантів першого курсу факультетів №№ 1–4 Харківського національного університету внутрішніх справ проведено інструктажі щодо порядку проходження ознайомчої практики у територіальних підрозділах Національної поліції України. Ознайомча практика буде поведена у період з 10 по 30 липня 2023 року.

Ректор університету Валерій Сокуренко звертаючись до курсантів, акцентував увагу на сумлінному та відповідальному ставленні до виконання обов'язків працівника поліції, наполегливості у оволодінні практичними навичками майбутньої професії, дотриманні дисципліни та законності. Він звернув увагу на недопущення порушень прав та свобод громадян, особистої безпеки тощо.

Перший проректор Олександр Моргунов довів здобувачам вищої освіти загальні питання щодо роботи структурних підрозділів Національної поліції України, наголосив на належному оформленні матеріалів ознайомчої практики, дотриманні законодавства України, нормативно-правових актів МВС України та Національної поліції України.

У проведенні інструктажу взяли участь заступник начальника Вінницького РУП ГУНП у Вінницькій області Василь Стаховський, начальниця сектору кадрового забезпечення Вінницького РУП ГУНП у Вінницькій області Оксана Нечипорук, представники навчально-методичного відділу, відділу кадрового забезпечення та науково-педагогічний склад кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування факультету № 3.

Проректором університету Олександром Музичуком, деканами факультетів № 1 та № 4 Віталієм Романюком і Миколою Марчуком, начальницею сектору ювенальної превенції відділу превенції Кам’янець-Подільського РУП ГУНП в Хмельницькій області Катериною Родіною проведено інструктаж із курсантами першого курсу факультетів № 1 та № 4.

ВЗГ ХНУВС