Півтисячі днів тому росіяни почали вбивати та нищити на нашій мирній землі. Вторгнення запам'ятали усі як середньовічний злочин проти людей, які до останнього навіть усвідомити не могли, що таке можливо.

За ці дні ми згуртувалися, збагнули себе як вільну, непохитну націю. А головне, сильну, дуже сильну й незламну. Наші військові щодня показують, доводять свою звитягу, рубають окупанта, створюють їм постійну “бавовну”.

Сьогодні ми переконані, що наш шлях веде нас до Перемоги, вона настане незабаром.

МВС України згуртувало у своїх лавах десятки тисяч добровольців та військових професіоналів, які щодня нищать загарбників та постійно проводять підготовку для масштабного контрнаступу, який, певна річ, стане початком кінця для рашистів та початком і поверненням миру на нашу Батьківщину.

Також вже сьогодні підрозділи систем МВС розмінували 800 кілометрів квадратних території України. Поліцейські розслідують понад 85 тисяч воєнних злочинів росії. Наші цивільні службовці в умовах війни відновлюють та видають усі необхідні документи та надають усі необхідні сервісні послуги українцям. Разом із усіма наближаємо нашу Перемогу.

Департамент комунікації МВС України