У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся забіг «Біжимо за ПЕРЕМОГУ» на підтримку Захисників і Захисниць України та прояву вдячності за їх віддану службу Батьківщині. У забігу взяли участь: проректори, декани факультетів, науково-педагогічний склад, офіцери, курсанти, студенти та слухачі магістратури на всіх локаціях ХНУВС, а також відокремлених структурних підрозділів Сумської філії та Кременчуцького льотного коледжу.

На початку заходу учасники виконали Державний Гімн України та хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять воїнів, що загинули, захищаючи Україну, а також мирних громадян, які стали жертвами російської агресії.

Від імені ректора Харківського національного університету внутрішніх справ генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка присутніх привітав перший проректор університету Олександр Моргунов. Він зазначив: «Сьогодні 500 днів героїчного спротиву та незламності українського народу у повномасштабній війні РФ проти України. За понад рік цієї війни відбулись події, які докорінно змінили нашу державу. Ми живемо, боремося, працюємо, служимо в умовах військового стану. Сьогоднішній забіг – підтримка усіх тих, хто на передовій захищає незалежність і територіальну цілісність України. Зараз, як ніколи, потрібна наша єдність, непохитність переконань і віра в перемогу. Такі заходи не лише додають енергії, сил, але й згуртовують колектив, що сьогодні дуже важливо у боротьбі з російським ворогом. Впевнений, ми обов’язково переможемо! Слава Україні! Героям Слава!».

До учасників забігу звернулись проректор університету Анатолій Клочко та завідувач кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки факультету № 3 Ігор Ковальов.

Патріотичний захід об’єднав представників Харківського національного університету внутрішніх справ та Національної академії Національної гвардії України, які також провели забіг на підтримку ЗСУ.

#дружняпідтримка

ВЗГ ХНУВС