Курсанти 3 курсу факультету № 1 Олексій Рачинський та факультету № 2 Яна Телуха взяли участь в унікальному офлайн-проєкті для активної молоді, яка прагне здійснювати позитивні зміни в Україні. Захід відбувся у с. Яблуниця Івано-Франківської області.

У межах заходу детективи НАБУ, члени Асоціації юридичних клінік України, Фундації інституційного розвитку та Інституту законодавчих ідей розглянули наступні теми: «Проблеми співвідношення антикорупції та доброчесності», «Міжнародні та національні антикорупційні стандарти; некримінальні (цивільні) інструменти боротьби з корупцією», «Розслідування топкорупції в Україні», Цифрові інструменти для пошуку та аналізу даних».

По закінченню тренінгу учасники отримали пам’ятні сувеніри, а також сертифікати, що засвідчують успішне проходження програми кемпу.

Антикорупційний кемп був організований Національним антикорупційним бюро України, Асоціацією юридичних клінік України, Фундацією інституційного розвитку та Інститутом законодавчих ідей за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

ВЗГ ХНУВС