Захід відбувся у регіональному сервісному центрі ГСЦ МВС в Хмельницькій області. Спілкуючись з журналістами, Олександр Моргунов зазначив, що проєкт Автошколи для осіб з інвалідністю реалізується у межах загальнодержавної ініціативи Першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів» за активної участі Міністерства внутрішніх справ України. На навчальній базі Харківського національного університету внутрішніх справ у м. Кам’янець-Подільський на Хмельниччині працюють курси з підготовки водіїв транспортних засобів категорії «В» в Автошколі для осіб з інвалідністю. В автошколі вишу створено всі необхідні умови для якісного набуття теоретичних знань, а також практичних навичок керування транспортними засобами, що враховують фізичні потреби різних категорій, зокрема й з інвалідністю.

«У нас сертифіковані та спеціально розроблені навчальні програми, адаптовані до потреб осіб з інвалідністю, сучасні учбові автомобілі з ручним керуванням, інклюзивні приміщення, досвідчені викладачі, є можливість індивідуального навчання за зручним графіком», – наголосив Олександр Моргунов.

Начальник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Хмельницькій області Володимир Степанов зазначив, що Кам’янець-Подільський сервісний центр МВС максимально готовий приймати іспити у кандидатів у водії в межах проєкту «Автошколи для осіб з інвалідністю».

Надіслати заявку для проходження навчання в Автошколі для осіб з інвалідністю ХНУВС можна за адресою електронної пошти: [email protected]

ВЗГ ХНУВС