Здобувачі вищої освіти Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у флешмобі «Янголи пам’яті», який організував відділ молодіжної політики Вінницької міської ради. Захід відбувся напередодні річниці трагічної події: загибелі 29 вінничан, зокрема й дітей, внаслідок ракетного удару по Будинку офіцерів у центрі міста. Участь у заході взяли також представники місцевих вишів та громадських організацій м. Вінниці.

Символом незламності і пам’яті про цю подію став літак-пам’ятник, який вистояв попри той ракетний удар на площі Перемоги. Саме тому центральною частиною заходу став флешмоб у вигляді шикування за контуром літака. Він є також й символом мрії про мирне майбутнє України.

Захід розпочався з виконання Державного Гімну України учасниками художньої самодіяльності університету. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять безвинних жертв російського ракетного теракту. Організатори нагадали і про саму подію на Європейській площі. Після закінчення заходу курсанти подарували дітям і дорослим повітряні кулі у кольорах державного прапору.

ВЗГ ХНУВС