Старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблем інформаційних технологій та протидії злочинності у кіберпросторі Харківського національного університету внутрішніх справ Захар Демидов взяв участь у вебінарі «Безпека наступного покоління: розкриття оновлених функціональних можливостей Exabeam».

Учасники вендорського вебінару розглянули оновлені рішення Exabeam. Шалений ріст обсягів даних відкриває нові можливості для кіберзлочинців, тому необхідність у розумних рішеннях із кібербезпеки набуває критичного значення для організацій та бізнесу. Саме тут виступає Exabeam – революціонер у підході організацій до кібербезпеки. Поєднуючи машинне навчання, науку про дані та поведінкову аналітику, Exabeam пропонує комплексну платформу безпеки, яка забезпечує виявлення загроз у реальному часі та надає дієві рекомендації, необхідні для того, щоб перебувати на крок попереду.

На заході були розглянуті наступні теми: «Знайомство з платформою Exabeam», «Проблематика та задачі, що вирішує Exabeam», «Принципи роботи та складові рішення», «Демонстрація продукта», «Принципи ліцензування».

ВЗГ ХНУВС