Під час робочої наради ректор вишу Валерій Сокуренко від імені Вченої ради, ректорату, колективу університету та себе особисто привітав Олександра Моргунова із призначенням на високу посаду, побажав успіхів і наснаги для виконання поставлених Міністерством внутрішніх справ та керівництвом держави завдань.

Валерій Сокуренко зазначив, що Олександр Моргунов постійно працює над собою, зростає як професіонал, науковець. Він є випускником університету, захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата, а згодом – доктора юридичних наук, отримав звання професора. На усіх посадах, які обіймав в університеті, зарекомендував себе відповідальною та виваженою людиною. Брав безпосередню участь у впровадженні реформ Національної поліції, у міжнародних проєктах. З перших днів війни виявив мужність, стійкість, патріотизм, вірність Присязі та службовому обов’язку.

Олександр Моргунов подякував ректору та колективу університету за надану можливість для професійного та особистісного зростання, виховання якостей, що допомагають успішно крокувати по життю, додають упевненості у власних силах та бажання й надалі робити багато добрих справ на благо університету, українського народу, держави. Олександр Моргунов також зазначив, що Харківський національний університет внутрішніх справ став для нього справжньою родиною, в якій він завжди відчував розуміння і підтримку, і частина його душі та серця назавжди залишаться тут. Олександр Анатолійович побажав колективу університету успіхів і здобутків на благо рідної Харківщини та України.

ВЗГ ХНУВС