У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулися товариські спортивні змагання між курсантами табірного збору факультетів № 2 та № 3.

Присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять воїнів, що загинули, захищаючи Україну, а також мирних громадян, які стали жертвами російської агресії.

Захід відкрив начальник табірного збору, проректор Сергій Бортник, який зазначив, що «в університеті невід’ємною частиною підготовки майбутніх працівників поліції є фізична підготовка та спорт, що розвиває витривалість, цілеспрямованість та загартовує характер».  Він привітав юнаків та дівчат із початком спортивних змагань та побажав натхнення, наснаги на шляху до перемоги. На заході були присутні декани факультетів, офіцери.

Під час футбольного матчу першокурсники на спортивному майданчику продемонстрували не лише фізичний потенціал, а й згуртованість, єднання та любов до спорту. Після завершення основного часу кожен зміг показати свій клас та майстерність у пробитті 11-метрового удару. До гри долучився й проректор Сергій Бортник.

Наприкінці заходу усі присутні гучними оплесками обрали найкращого гравця та вболівальника матчу.

Серед вболівальників перемогу здобули:

факультет № 2 Денис Сищенко;

факультет № 3 Олександр Чирва.

Найкращими гравцями стали:

факультет № 2 Ренат Марченко;

факультету № 3 Іван Ухов.

Проректор Сергій Бортник у подарунок переможцям-футболістам вручив фірмову футболку команди «Універ-Динамо», а вболівальникам – кепку.

За результатами гри найкращі спортсмени будуть рекомендовані до складу університетської футбольної команди.

ВЗГ ХНУВС