У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди державних свят – Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України. Від імені ректора університету генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка колектив вишу, представників факультетів № 2 і № 3 привітав проректор полковник поліції Олександр Музичук.

День Державного Прапора та День Незалежності України – це пам'ять про покоління наших предків, які захищали свою землю, виборювали право жити у власній державі Україна – вільній і незалежній. Саме підняттям Державного Прапора України у супроводженні Гімну України традиційно розпочинаються всі заходи, що проходять в університеті. Саме під Українським Прапором сьогодні, як і тисячоліття тому, наші Герої знову захищають свою Україну від російського ворога, який намагається знищити її, знищити нашу націю, культуру, історію. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять усіх воїнів, захисників, які віддали своє життя за свободу і незалежність України.

Олександр Музичук закликав усіх  сумлінно нести службу, відповідально ставитися до навчання, бути дисциплінованими й постійно підвищувати свій професійний рівень. «Я бажаю, щоб кожен із вас був справжнім громадянином України, патріотом своєї держави», – зазначив проректор.

ВЗГ ХНУВС