Шановні працівники, курсанти, студенти, слухачі магістратури та ад’юнктури!

Сьогодні ми відзначаємо 32 річницю Незалежності України. Це одне з найважливіших та найурочистіших свят нашої держави, що є символом перемоги, національного відродження, духовної свободи та культурного піднесення. Здобуття Незалежності стало запорукою утвердження непорушного права Українського народу жити у вільному демократичному суспільстві, де найвищою цінністю є людина. 

Наша держава звитяжно бореться з російським агресором, відстоює право на існування, цілісність і недоторканість. Жодна ворожа навала чи люте зло не мають права зазіхати на права і свободи людей, їх життєвий устрій і мирне небо над головою. Українські поліцейські не лише охороняють публічну безпеку й порядок, але й виконують багато інших функцій – займаються евакуацією населення, забезпечують належні умови для надання гуманітарної та іншої допомоги, беруть участь в розмінуванні територій. Багато хто з них зі зброєю в руках захищає державу на передовій у складі «Гвардії наступу». Для здобувачів освіти нашого університету внеском у майбутню Перемогу над ворогом є сумлінне навчання, набуття необхідних знань та практичних навичок, щоб стати висококласним фахівцем в обраній професії, гідно служити державі та людям. 

Нехай державне свято – День Незалежності України – додасть нам сил і наснаги для наближення Перемоги, для відбудови нашого університету, Харкова, України!

Міцного здоров’я кожному з вас, щастя, успіхів в усіх добрих справах! Переконаний, ми переможемо, закінчиться війна, розквітне Україна! 

Слава нашим Героям – Захисникам і Захисницям!

Слава Україні!

 

З повагою

ректор ХНУВС Валерій СОКУРЕНКО