Колишній військовий однієї з десантно-штурмових бригад Сергій Васильєв звернувся до Автошколи для осіб з інвалідністю Харківського національного університету внутрішніх справ, щоб перенавчитися та набути навичок керування автомобілем з ручним керуванням. У навчальних аудиторіях Автошколи Сергій відпрацьовував на тренажерах правильне розташування рук на кермі, навички водіння та подолання умовних перешкод. Під керівництвом викладачів кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки виконував на автомайданчику вправи на спеціалізованому автомобілі з ручним керуванням. Після виконання практичних вправ інструктори університету надали чоловікові рекомендації стосовно облаштування власного автотранспорту.

Запрошуємо на навчання осіб з інвалідністю, які бажають вперше отримати посвідчення на право керування транспортним засобом категорії «В», або, маючи посвідчення, потребують перенавчання.

Довідки за телефоном: +38 (067) 968-08-28.

Надіслати заявку для проходження навчання в Автошколі для осіб з інвалідністю ХНУВС можна електронною поштою: [email protected].

ВЗГ ХНУВС