Представники факультету № 3 – старша викладачка кафедри педагогіки та психології кандидатка психологічних наук, доцентка Олена Макарова, слухач магістратури Даніїл Зінченко та курсанти – пройшли спеціалізований онлайн-курс «Академічна доброчесність в університеті» на платформі ВУМ у межах співпраці університету з едукаційним ресурсом.

Мета курсу – ознайомитися із ключовими аспектами академічної етики, такими як плагіат, коректне цитування джерел та етична поведінка в науковому дослідженні. Програма курсу була розроблена з урахуванням специфіки навчання у сфері внутрішніх справ і призначалася для того, щоб підготувати майбутніх фахівців до етично відповідальної діяльності. Завдяки цьому курсу студенти отримали важливі навички та знання, які допоможуть їм у майбутньому кар'єрному зростанні. Академічна доброчесність – це не просто набір правил, а фундамент, на якому має бути побудована вся освітня та професійна діяльність.

Після завершення навчання всі учасники отримали сертифікати, що підтверджують їх компетентність в області академічної доброчесності, і нададуть учасникам навчання переваги при подальшому працевлаштуванні та кар'єрному зростанні.

ВЗГ ХНУВС