Для студентів факультету № 6 ХНУВС з нагоди Дня пам’яті загиблих захисників України проведено патріотичний онлайн-захід «Не згасне свічка Пам’яті Героїв», в якому взяли участь керівництво та науково-педагогічний склад факультету, директор музею університету.

Захід відкрила деканеса факультету Оксана Брусакова, яка зазначила, що 29 серпня для кожного українця надзвичайно важливий день, це день вдячності Захисникам і Захисницям, які віддали за незалежність України, за її світле майбутнє найдорожче, що є в кожної людини – життя. Пам’ять про їх подвиг має особливе значення для виховання патріотизму в українському суспільстві, особливо молоді.

Директор університетського музею Андрій Прохоров розповів про важливі факти біографії та продемонстрував світлини з родинних збірок загиблих захисників України – випускників Харківського національного університету внутрішніх справ: Руслана Салівончика, Дмитра Пругла, Миколи Кравченка, Героя України Віталія Грицаєнка та інших.

Пам’ятати про кожного випускника і випускницю, які захищали і захищають Україну – наш моральний обов’язок. Вони гордість усього народу і мають бути прикладом для кожного з нас.

ВЗГ ХНУВС