Напередодні нового навчального року відбулося засідання Вченої ради Харківського національного університету внутрішніх справ. Розглядалися питання щодо підсумків вступної кампанії, результатів набору на навчання, а також роботи апеляційної комісії. Затверджено було рішення вчених рад факультетів №№1-4 університету, Сумської філії, Кременчуцького льотного коледжу та обговорено результати проведеного конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників та вакантних наукових посад працівників університету.

Велику увагу приділили готовності усіх локацій вишу до початку нового навчального року в умовах дії воєнного стану. Із доповідями виступили керівники відокремлених структурних підрозділів університету, декани факультетів. Розглянуто було й результати рейтингового оцінювання діяльності науково-педагогічних працівників університету за минулий навчальний рік.

Підбито підсумки виконання Антикорупційної програми вишу на 2023-2025 роки у І півріччі 2023 року, обговорено питання утворення разових спеціалізованих вчених рад для проведення публічних захистів дисертацій з метою присудження ступеня доктора філософії. Розглянули члени Вченої ради й затверджені кафедрами теми дисертаційних досліджень на здобуття наукового ступеня доктора наук (доктора філософії) та питання рекомендованих до друку монографічних досліджень та навчально-методичних матеріалів, що будуть використовуватися в освітньому процесі. Затверджено навчальний план занять для слухачів курсів первинної професійної підготовки поліцейських за професією «Поліцейський (за спеціалізаціями)».

ВЗГ ХНУВС