Під час засідання Вченої ради Харківського національного університету внутрішніх справ відбулося нагородження працівників вишу з нагоди професійних та державних свят, а також вручено Диплом про присудження наукового ступеня.

За сумлінне виконання службових обов'язків, ініціативу і наполегливість, виявлені при вирішенні службових завдань, високу професійну майстерність нагороджено цінним подарунком (годинник «TIME-R» 495-523) Уповноважену з антикорупційної діяльності Яну Мазур.

З нагоди Дня бухгалтера та аудитора наказом Міністра внутрішніх справ України  нагороджено нагрудним знаком «За безпеку народу» завідувача кафедри соціальних та економічних дисциплін факультету № 2 Сергія Ткаченка.

Подякою Головного управління Національної поліції в Харківській області за значні успіхи в підготовці висококваліфікованих кадрів, сумлінне та бездоганне служіння Українському народові, а також з нагоди святкування Дня Національної поліції України завідувача відділення моніторингу відділу кадрового забезпечення Сергія Терницького.

Подякою Головного управління Національної поліції у Вінницькій області за співпрацю та партнерство з Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області, вагомий особистий внесок у забезпечення законності та порядку на території Вінниччини, а також з нагоди відзначення Дня Національної поліції України нагороджено провідного фахівця факультету № 5 Станіслава Потопальського.

Почесною грамотою Вінницької обласної військової адміністрації та обласної Ради за значні успіхи в підготовці висококваліфікованих кадрів, сумлінне служіння українському народові з нагоди Дня Незалежності України нагороджено завідувачку кафедри іноземних мов факультету № 4 Олену Статівку.

Грамотою та нагрудним знаком Харківської обласної ради за підготовку висококваліфікованих кадрів, сумлінне та бездоганне служіння українському народові та з нагоди Дня Незалежності України нагороджено завідувачку відділення організації методичної роботи навчально-методичного відділу Тетяну Мірошніченко.

Грамотою та нагрудним знаком Харківської обласної ради за підготовку висококваліфікованих кадрів, сумлінну бездоганну працю та відданість Україні нагороджено провідного фахівця відділу зав’язків з громадськістю Галину Курилову.

Подякою голови Харківської обласної військової адміністрації за сумлінну працю в умовах воєнного стану, значні трудові здобутки, високий професіоналізм та з нагоди Дня Незалежності України нагороджено  завідувача кафедри українознавства факультету № 2 Ігоря Чорного; викладача кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки факультету № 3 Владислава Бурхайла.

Подякою Харківського міського голови за багаторічну сумлінну й плідну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня Незалежності України нагороджено фахівця відділу організації освітньо-наукової підготовки Надію Бортник.

Подякою Головного управління Національної поліції в Харківській області за значні успіхи в підготовці висококваліфікованих кадрів, сумлінне та бездоганне служіння українському народові та з нагоди святкування Дня Незалежності України нагороджено декана факультету № 2 полковника поліції Ігоря Назаренка; старшого викладача кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування факультету № 3 Альону Бахаєву.

Подякою Головного управління Національної поліції у Вінницькій області за значні успіхи в підготовці висококваліфікованих кадрів, сумлінне та бездоганне служіння українському народові, а також з нагоди відзначення Дня Незалежності України нагороджено завідувача науково-дослідної лабораторії з проблем досудового розслідування Сергія Шатраву.

Подякою Вченої ради Харківського національного університету внутрішніх справ за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення Дня Незалежності України нагороджено завідувачку кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 Ольгу Гетманець; провідного фахівця факультету № 2 Олексія Нестеренка.

Відповідно до рішення атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України від 20 червня 2023 року присуджено науковий ступінь кандидата юридичних наук зі спеціальності 12.00.09 – кримінальний процес та криміналістика; судова експертиза; оперативно-розшукова діяльність доценту кафедри оперативно-розшукової діяльності та розкриття злочинів факультету № 2 Сергію Козаченку.

Нагороди та диплом про присудження наукового ступеня вручили ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко та начальник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко. Він побажав творчої наснаги та нових здобутків у професійній та службовій діяльності на благо України.

ВЗГ ХНУВС