Науково-педагогічний склад кафедри іноземних мов факультету № 4 ХНУВС – завідувачка кафедри Олена Статівка, доценти цієї ж кафедри Олег Гончарук, Валентина Кочина, Валентина Почуєва, старші викладачі Артем Білоусов та Лариса Сазанова – відвідали конференцію для викладачів англійської мови від Мовного центру «Поліглот» на тему «Bright start for smart teachers 2.0».

Викладачі вдосконалили свої уміння формування у студентів компетентності та здатності працювати в команді, використовуючи навички міжособистісної взаємодії, критичного мислення, розуміння та продукування різноманітності точок зору, а також застосовування англійської мови та сучасних інформаційних й комунікаційних технології для спілкування із представниками інших країн. За результатами конференції учасники отримали сертифікати.

Творчий характер педагогічної діяльності вимагає від викладачів постійного розвитку, внесення коректив відповідно до нових соціальних вимог та запитів суспільства. Професійна освіта – важлива основа, платформа для подальшого становлення і зростання педагога, яке спрямоване на реалізацію викладача як особистості. Самоосвіта та прагнення до самовдосконалення забезпечують розширення їх творчих можливостей, пізнавальних інтересів і формування творчої індивідуальності. 

ВЗГ ХНУВС