Керівник Автошколи для осіб з інвалідністю Харківського національного університету внутрішніх справ Олександр Марунчак провів робочу зустріч із головою Слобідсько-Кульчієвецької сільської об’єднаної територіальної громади Кам'янець-Подільського району Юрієм Волощуком, заступницею голови з питань діяльності виконавчих органів ради Оксаною Бєліковою, працівниками структурних підрозділів громади.

Він докладно розповів про особливості навчання в Автошколі, основні принципи проведення теоретичних і практичних занять на право керування транспортним засобом категорії «В». В Автошколі створено всі умови, щоб наші захисники і захисниці, які отримали інвалідність через війну, могли пройти навчання та отримати посвідчення водія, або підвищити рівень безпечного керування автомобілем із ручним керуванням. Оксана Бєлікова зазначила, що в ОТГ наступного року планують розробити Програму, згідно якої можна буде відшкодовувати кошти на надання низки соціальних послуг. До них розглянуть включення пункту щодо навчання учасників бойових дій громади в Автошколі.

У місцях масових відвідувань були розміщені постери з інформацією про Автошколу з переліком послуг, документів до вступу та адресою для мешканців Слобідсько-Кульчієвецької ОТГ, до якої входять 23 села.

ВЗГ ХНУВС