Заступник декана з навчально-методичної роботи факультету № 4 майор поліції Юрій Онищенко, доцентка кафедри психології та педагогіки факультету № 3 Ольга Медвєдєва та голова курсантсько-студентського Парламенту капрал поліції Олександр Бабич стали учасниками «Освітянського сніданку» за темою «Дотримання академічної доброчесності». Він пройшов у межах Тижня громадянського суспільства ГО «Камʼянець-Подільський «Ратуша»».

Серед учасників заходу були представники десяти закладів вищої та фахової освіти, представники місцевого самоврядування, юристи та адвокати. Юрій Онищенко виступив із доповіддю, в якій розповів про напрацювання ХНУВС у напрямі забезпечення академічної доброчесності.

Обговорювалися питання протидії булінгу та мобінгу, дискримінації, значення медіаграмотності та свободи слова для формування громадянського суспільства.

«Освітянський сніданок» пройшов у формі конструктивної бесіди, учасники якої обмінялися досвідом та виробили спільні ініціативи для підвищення рівня дотримання академічної доброчесності.

ВЗГ ХНУВС