Завідувачка кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування докторка юридичних наук, професорка Олена Джафарова, як членкиня галузевої експертної ради Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти у галузі знань «Право», взяла участь у вебінарі «Забезпечення якості правничої освіти: інструменти Американської асоціації правників та добрі практики». Він проводився Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти.

Під час заходу із доповіддю про американський досвід формування стандартів та проведення акредитацій програм правничої освіти виступили заступниця керуючого директора Секції АВА Стефані Гіггеттс та голова Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Андрій Бутенко.

Учасники обговорили американський досвід акредитацій у галузі юридичної освіти, а також ознайомилися зі стандартами та процедурними правилами акредитації правничих шкіл США, що розроблені та впроваджені Секцією ABA. Особлива увага була приділена питанню залучення практиків-правників до освітнього процесу.

ВЗГ ХНУВС