Шановний Олексію Миколайовичу!
Колектив Харківського національного університету внутрішніх справ вітає Вас із призначенням на посаду в. о. ректора Національного аерокосмічного університету імені М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут».
Ми знаємо і поважаємо Вас як яскраву й неординарну особистість, справжнього професіонала, науковця, талановитого керівника і лідера, який вміє згуртувати колектив задля реалізації поставленої мети.
Упевнені, Ваші цілеспрямованість, рішучість та вміння виокремлювати головне допоможуть успішно виконувати всі поставлені керівництвом держави завдання щодо розвитку освітнього та наукового потенціалу, проведення фундаментальних досліджень, впровадження сучасних технологій в навчальний процес одного із провідних закладів вищої освіти аерокосмічної галузі нашої країни.
Пишаємося, що Ви є випускником Харківського національного університету внутрішніх справ, зростали в ньому як науковець, управлінець, професіонал, захистили дисертаційні дослідження, отримали ступені кандидата, а згодом і доктора юридичних наук, стали професором, Заслуженим працівником освіти України. Ваш потужний науковий доробок – понад 200 монографій, підручників, посібників – є гідним внеском у розвиток системи освіти правоохоронних органів України. Численні державні та відомчі нагороди – це визнання Ваших заслуг перед Україною і суспільством.
Бажаємо Вам подальших успіхів у професійній діяльності, найміцнішого здоров’я, щастя, довгоочікуваного миру після нашої перемоги! Нехай у всіх починаннях Вас супроводжують розуміння і підтримка з боку колег та однодумців заради світлого майбутнього України!
Успіхів Вам на новій відповідальній посаді!

Ректор ХНУВС
генерал поліції третього рангу
Валерій Сокуренко