Відбулася спільна зустріч учасників Наукового товариства студентів, курсантів, слухачів, аспірантів, ад’юнктів, докторантів і молодих вчених та Школи наукового лідерства Харківського національного університету внутрішніх справ на тему «Стратегічні молодіжні проєкти». Захід провели голова Наукового товариства Людмила Кацалап та голова Школи наукового лідерства Віталій Найда. У зустрічі взяли активну участь представники усіх підрозділів університету, які були присутні як в офлайн, так і онлайн форматі.

Кандидатка економічних наук експертка «Українського молодіжного дому» по роботі з молоддю щодо грантових програм Лідія Бояр розповіла про практику залучення курсантів і студентів закладів вищої освіти України до проєктного менеджменту та розробки соціальних проєктів, закликала молодь долучатися до спільної роботи з експертами в цій сфері.

У межах зустрічі до присутніх звернулася начальниця відділу міжнародного співробітництва Олена Устименко, яка звернула увагу на можливості брати участь у програмах міжнародного обміну Erasmus+, грантових програмах House of Europe, а також навчання на освітній платформі LEEd CEPOL активним здобувачам освіти з належним рівнем володіння іноземною мовою.

ВЗГ ХНУВС