Одним із організаторів заходу стала Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування. Ректор університету ознайомив учасників заходу з історією університету, його можливостями, окреслив напрями співпраці. Серед таких – проєкт Вінницької обласної ради «Кадети поліції», спільні програми з органами місцевого самоврядування Вінницької області – правовий всеобуч членів громади, надання юридичних консультацій жителям громад та органам місцевого самоврядування через Юридичну клініку ХНУВС, а також робота Автошколи ХНУВС для осіб з інвалідністю. Ректор зазначив, що для якісного й комфортного отримання знань в Автошколі створено всі необхідні умови, щоб учасники бойових дій, особи з інвалідністю та всі бажаючі могли пройти навчання й отримати посвідчення водія.

Про діяльність відділення Юридичної клініки університету у Вінниці більш докладно розповів її координатор Віталій Найда.

Керівник Секретаріату Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування Віктор Вікалюк подякував ректору університету за змістовну й інформативну зустріч, підкреслив, що Харківським національним університетом внутрішніх справ налагоджено плідну взаємодію з установами, об’єднаннями та організаціями Вінницької громади й висловив сподівання, що така співпраця триватиме й надалі, буде корисною і результативною для всіх її учасників.

ВЗГ ХНУВС