Зустріч була присвячена організаційним питанням роботи наукового гуртка. У ній взяли участь студенти та представники науково-викладацького складу кафедри.

Відкрила засідання керівниця наукового гуртка доцентка кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики факультету № 6 Вікторія Мельник, яка наголосила на важливості продовження наукового саморозвитку під час дистанційної роботи наукового гуртка, ознайомила з організаційними питаннями діяльності гуртка, а також тематичним планом проведення засідань на поточний навчальний рік. Окрему увагу приділено «Положенню про роботу наукових гуртків курсантів та студентів» та наголошено на важливості дотримання академічної доброчесності й вимог під час проведення наукових пошуків. Під час засідання було затверджено новий склад учасників гуртка та обрано секретаря й старосту.

Викладачка кафедри Дар’я Глушкова акцентувала увагу здобувачів освіти на важливості написання тез-доповідей з урахуванням особливого правового режиму, який запроваджено в нашій державі, орієнтуватися на тематику, що стосується питань забезпечення національної безпеки і оборони та розвитку правоохоронної системи в умовах воєнного стану.

Завідувачка кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики Ірина Панова зазначила, що найважливішою складовою інноваційного оновлення освітнього процесу у вищій юридичній освіті є розвиток науково-дослідної роботи студентів, що дає можливість прискорити набуття необхідних дослідницьких знань та умінь, суттєво розвинути низку особистих якостей студентів, важливих як під час навчання, так і для подальшої професійної діяльності.

ВЗГ ХНУВС