Професорка кафедри теорії та історії держави і права факультету № 1 Юлія Загуменна та курсанти навчальної групи 2 курсу факультету № 1 у межах кураторської роботи успішно пройшли онлайн-курс «Корупція-off: як боротися з корупційними ризиками у вищій освіті» на освітній платформі EdEra. Курс є частиною проєкту «Антикорупційний комплаєнс у вищій освіті: закордонний досвід і національна практика», що реалізується за підтримки Проєкту USAID «Підтримка організації-лідерів у протидії корупції в Україні USAID «ВзаємоДія»».

Під час навчання було охоплено чотири модулі: «Антикорупційна робота закладу вищої освіти», «Корупційні ризики в університеті», «Оцінка та мінімізація корупційних ризиків», «Студенти та боротьба з корупцією», а також практичні завдання та кейси.

Курс розроблений за ініціативи Асоціації юридичних клінік України у партнерстві зі студією онлайн-освіти EdEra. Ця публікація стала можливою завдяки підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів з міжнародного розвитку (USAID). Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю організації Асоціації юридичних клінік України і не обов’язково відображає погляди USAID чи уряду Сполучених Штатів.

Набуті компетентності будуть інтегровані у процес викладання навчальних дисциплін кафедри теорії та історії держави і права, а також у діяльність відділення юридичної клініки Харківського національного університету внутрішніх справ у місті Кам’янець-Подільський.

ВЗГ ХНУВС