Ректор Харківського національного університету внутрішніх справ генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко, працівники та курсанти взяли участь у позачерговій конференції Харківської обласної організації Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України. Участь у заході також взяли  ветерани ХОО ФСТ«Динамо», спортсмени та їхні тренери.

На конференції були підведені підсумки роботи організації за минулий рік, розглянуто питання щодо включення до складу організації спортсменів – представників Східного управління територіального управління Нацгвардії, військової частини 3017, Управління патрульної поліції в м. Харків та визначені шляхи подальшої роботи.

Із вступним словом до присутніх звернувся начальник ГУНП в Харківській області Анатолій Дмитрієв, який є головою фізкультурно-спортивної організації. Він висловив щиру подяку всім ветеранам, наставникам і тренерам, які працюють на ниві виховання молодого покоління в дусі поваги до спорту та фізичної культури: «З моменту свого створення динамівці завжди перебували на провідних позиціях вітчизняних та світових спортивних арен. Протягом 2016 року 80 спортсменів ФСТ «Динамо» взяли участь у світових і європейських спортивних чемпіонатах та кубках, було завойовано 38 медалей, – зазначив Анатолій Дмитрієв. – Зроблено значний внесок в розвиток фізичної культури та спорту, збереження здоров’я населення країни, особливо підростаючого покоління, поліпшення фізичної та професійної підготовки працівників правоохоронних органів. Результат багаторічної праці організаторів динамівського руху, спортсменів та тренерів – це яскраві сторінки, вписані динамівцями в спортивний літопис нашої держави».  

ВЗГ ХНУВС