Відбулося чергове засідання наукового гуртка кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування. Керівниця наукового гуртка Юлія Бугайко ознайомила гуртківців з основними напрямами наукових досліджень, що спрямовані на вдосконалення діяльності органів та підрозділів Національної поліції щодо охорони прав і свобод людини і громадянина; забезпечення публічної безпеки і порядку в цілому та на деокупованих територіях; здійснення контрольно-наглядової діяльності у сфері безпеки дорожнього руху, дозвільної та міграційної політики; створення умов для безпечного розмінування будівель та територій в деокупованих районах; здійснення превентивної ювенальної превенції тощо.

Особливу увагу було присвячено питанням формування академічної культури, дотримання правил академічної доброчесності та наслідків академічного шахрайства. Керівниця гуртка наголосила, що найважливішим є те, що про академічну доброчесність важливо не просто говорити, а й учитися жити доброчесно на практиці, виховувати в собі сміливість відстоювати своє право на справедливе доброчесне освітнє середовище.

На передодні Дня захисників та захисниць були заслухані наукові доповіді курсантів, присвячені захисникам і захисницям, які боронили та боронять нашу країну від агресора.

ВЗГ ХНУВС