Керівник Автошколи для осіб з інвалідністю Харківського національного університету внутрішніх справ Олександр Марунчак провів робочу зустріч із головою Староушицької сільської об’єднаної територіальної громади Кам'янець-Подільського району Анатолієм Тимчуком.

Голову громади ознайомили з особливостями транспортних засобів, на яких проходять навчання та розповіли про основні принципи проведення теоретичних і практичних занять на право керування транспортним засобом категорії «В» в Автошколі. Обговорили також можливість розробки Програми, згідно з якою можна буде відшкодовувати кошти на надання низки соціальних послуг, включаючи пункт стосовно навчання в Автошколі.

Особливу увагу Олександр Марунчак звернув на можливість пройти навчальні тренінги для наших захисників, які на фронті отримали поранення, або втратили кінцівки, щоб вони соціально адаптувалися, перенавчилися та набули навичок керування автомобілем з ручним керуванням. Сьогодні робота, спрямована на усунення бар’єрів у життєдіяльності людей з інвалідністю, є важливою складовою соціуму. В Автошколі ХНУВС створено всі умови, щоб учасники бойових дій могли пройти навчання та отримати посвідчення водія, щоб підвищити рівень безпечного керування автомобілем.

У місцях масових відвідувань розміщено постери з інформацією про Автошколу ХНУВС із переліком послуг, документів до вступу та адресою для мешканців Староушицької ОТГ, до складу якої входять 13 населених пунктів.

ВЗГ ХНУВС