Відділення юридичної клініки Харківського національного університету внутрішніх справ у м. Вінниця продовжує активну роботу з надання правової допомоги громадянам на безоплатній основі. Такий вид діяльності дуже важливий особливо для людей, які з тих чи інших причин не можуть дозволити собі платні юридичні консультації.

Координатор відділення юридичної клініки поліцейського вишу в м. Вінниця Віталій Найда провів черговий прийом громадян, під час якого в співпраці з курсантами-консультантами відділення надано професійну юридичну допомогу.

Важливо зазначити, що у роботі відділення юридичної клініки університету в м. Вінниця задіяні провідні викладачі та науковці, які або є практикуючими юристами, або мають значний досвід роботи в органах й підрозділах Національної поліції.

Нагадуємо, що отримати безкоштовно юридичну допомогу у відділенні юридичної клініки Харківського національного університету внутрішніх справ можна щовівторка та щочетверга з 14.00 до 17.00 год. за адресою: м. Вінниця, вулиця Соборна, 72, поверх 3, кім. 313.

ВЗГ ХНУВС